Google Фриилетикс (Freeletics) MAX Тренировки | Тренирай 2.0

24.03.2014 г.

Widgets

Фриилетикс (Freeletics) MAX Тренировки

3/24/2014

Фриилетикс (Freeletics) MAX Тренировки

Както споменахме в материала, в който представяме Фриилетикс , съществуват два вида тренировки "Workouts" и "MAX" .


В този материал Ви представяме "МАX" тренировките. Този тип тренировки са подходящи за първата подготвителна седмица на Фриилетикс.

През първата седмица изберете 3 или 4 дни,в които ще тренирате. През всеки един ден на тренировка изберете до 4 упражнения, които ще направите максимум повторения за определеното време. Очаквайте в следващите материали всички тренировки свързани с фриилетикс.

Това е и идеален начин за всеки през определен период от време да проследи  до къде е стигнал.

Това може да се случва всяка седмица, веднъж на две  или всеки месец. Та ето и какво представлява "MAX" :
  

Бърпи MAX - максимум повторения за 300 секунди  Рамена преса от стойка на ръце (Handstand push up) MAX - максимум повторения за 100 секунди

Jackknife (подобно на коремни преси упражнение,в което долната и горната част на тялото се събират в точка) МАX - максимум повторения за 100 секудни

Скокове MAX - максимум повторения за 300 секудни


Повдигане на крака от лег - максимум повторения за 300 секунди


Набирания MAX - максимум повторения за 100 секундиЛицеви опори MAX - максимум повторения за 100 секундиКоремни Преси МАX - максимум повторения за 300 секундиНапади с отскок MAX - максимум повторения за 300 секундиКлекове MAX - максимум повторения за 300 секунди


OЩЕ ЗА ФРИИЛЕТИКС:


Фриилетикс (Freeletics) MAX Тренировки 

Тренирай 2.0


9 коментара:

 1. Упражненията могат ли да се повтарят в различните дни?

  ОтговорИзтриване
 2. Ако не можем да правим раменна преса от стойка на ръце и набирания, може ли да се правят само нормални лицеви?
  Поздрави,
  Мая

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Може, разбира се ! За жалост ефекта няма да бъде същия, понеже лицевите опори няма да натоварят толкова рамото и гърба. Разгледай видеата към самите упражнения, показани са методи, които са по-лесни за изпълнение. Относно набиранията можеш да хвърлиш око и на http://www.trenirai.org/2013/11/uprajnenie-gryb-kurpa-domashni-uslovia-sobstveno-teglo.html както и http://www.trenirai.org/2014/05/kak-da-se-nabirame-vkashti-ako-nyamame-lost.html .Успех !

   Изтриване
 3. Здравейте! Аз започнах с Афродита, но сега като чета май е трябвало с Макс, доста е объркваща системата на фрийлетикс :) Какво да правя втората седмица? Благодаря!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Най-добре е да съставиш сам твоята тренировъчна програма. Повече информация може да откриеш тук ==> http://www.trenirai.org/2014/04/kak-da-napravim-freeletics-programa-trenirovuchna-sami.html . Успех !

   Изтриване
 4. Трябва ли да се спазват секундите , показани на видеата ? Има ли почивки между упражненията ? Стават ли да се правят сутрин като физ.зарядка ?

  ОтговорИзтриване
 5. Привет! Това са стандартите, които са обявили създателите на фриилетикс. Предизвикай себе си и опитай времената, които са зададени от тях. Освен за физ-зарядка можеш да тренираш по този начин буквално постоянно. Успех

  ОтговорИзтриване
 6. Здрайте, Искам да попитам всичките упражнения ли трябва да се включат в 1 тренировка ( 300 секунди бърпи, след това 100 секунди секунди push ups и т.н,) или поне това ли е целта, към която трябва да се стремя, защото изглежда дооста тежко да се направи наведнъж :) Или по-скоро е като списък от макс упражнения, които да комбинирам в разлиочни дни, Поздрави :)

  ОтговорИзтриване

 

© 2013-2018 Тренирай 2.0. Всички права запазени. Дизайн Templateism

Back To Top