Google Класически Клек със Собствено Тегло | Тренирай 2.0

20.07.2013 г.

Widgets

Класически Клек със Собствено Тегло

7/20/2013

Класически клек с собствено тегло.В упражнението участват бедрата , седалището, прасците и долната част на корема. Това е едно от най-добрите комплексни упражнения натоварващи долната част на тялото. Клекът със собствено тегло би помогнал на трениращия да придобие повече сила и издръжливост , както и заздравяване на мускулатурата в долната част на тялото.

Класически Клек със Собствено Тегло1.Поставяме краката на ширината на раменете.Можете да поставите ръцете зад врата ( това е така нареченият Затворнически клек ) или да ги изпънете напред като стабилизатори , като те трябва да описват ъгъл от 90 градуса спрямо торса.Това е нашата стартова позиция.

 2.Спускаме се надолу  (вдишваме) докато бедрата не застаната в позиция успоредна на пода.Гърбът и гърдите трябва да са изправени , главата да е в неутрално положение.Ако правим клекът с изпънати ръце напред трябва да сме сигурни  че те все още описват ъгъл от 90 градуса спрямо торса.

3.Издигаме тялото (издишаме) , за да се върнем в начална позиция. Продължаваме да държим гърдите и гърбът изправени , както и главата в неутрална позиция.

4.Повтаряме


Класически Клек със Собствено ТеглоТренирай - Сам избираш !

Станете фен на Тренирай в Facebook последвайте ни в Тwitter , или ни добавете във вашите кръгове в Google+

ОЩЕ ПО ТЕМАТА :0 коментара:

Публикуване на коментар

 

© 2013-2018 Тренирай 2.0. Всички права запазени. Дизайн Templateism

Back To Top